Svensk Glasåtervinning väljer besökssystem med utrymning från PartnerSec

Svensk Glasåtervinning lastbil som lossar glas

Share This Post

Svensk Glasåtervinning väljer besökssystem med utrymning från PartnerSec

Svensk Glasåtervinning är bäst i världen på att återvinna glas. Varje vardag tar de emot cirka 30-35 lastbilar med sammanlagt 900 ton glasförpackningar på deras anläggning i Hammar. Och det är just på anläggningen i Hammar är besökssystemet CavVisit kommer att användas för att registrera och hantera besökare.

Svensk Glasåtervinning återvinningsanläggning är unik i sitt slag och är därför intressant för många att besöka. De tar emot många besökare varje år måste registerna sig och följa tydliga säkerhetsrutiner.

Besökssystem med utrymningssystem

Besökssystemets inbyggda utrymningssystem kommer att hjälpa till med utrymning av besökare vid en eventuell incident. Vid en utrymning kommer alla besökare och besöksmottagare få individuella instruktioner och länkar via SMS, utöver ordinäre säkerhetsrutiner. Med hjälp av länkarna kommer alla besökare och besöksmottagare kunna ta sig till uppsamlingsplatser och meddela varandra att de är säkra samt automatiskt räknas in. Utrymningssystemet i besökssystemet ger en perfekt överblick över alla besökare och besöksmottagare samt att de befinner sig i säkerhet.

Mer om det automatiska utrymningssystemet här: Utrymningssystem

Daniel Askerud, Produktionschef, Svensk Glasåtervinning; ”Svensk Glasåtervinning ska vara världsledande inom återvinning av glas. Vi vill inte bara återvinna glas utan också sprida kunskap om hur viktig återvinning är och dela med oss av vår erfarenhet och kunskap till nya generationer och intressenter. Därför är det viktigt att vi tar hand om våra besökare på ett professionellt och säkert sätt och det kunde PartnerSec hjälpa oss med. Samarbetet mellan våra projektorganisationer har gått över förväntan och vi ser framemot ett långt partnerskap inom besökshantering. ”

Kiki Bellmark, Försäljningschef – PartnerSec; “Vi är stolta över att Svensk Glasåtervinning, en världsledare inom sin bransch, väljer besökssystemet CavVisit. Svensk Glasåtervinning var mycket tydliga med att en smidig och smart hantering av besökare var av yttersta vikt då säkerheten i verksamheten tas på största allvar. Samarbetat med deras projektteam har varit ett skolboksexempel på hur införande av hur automatisk besökshantering ska gå till och vi ser framemot ett långt och givande samarbete. ”

Automatiskt besökssystem

Mer om det automatiska besökssystemet CavVisit här: Besökssystem

För ytterligare information, kontakta: Kiki Bellmark, Försäljningschef, +46739598825 e-post: kiki.bellmark@partnersec.se

Mer om Svensk Glasåtervinning: https://glasatervinning.se/

 

Läs fler nyheter

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med ett offertförslag.