CavVisit besökssystem -
Automatisk besökshantering
 

Begär offert  Läs mer på egen hemsida

Ersätter besöksliggare

CavVisit är ett digitalt besökssystem som helt ersätter den manuella besöksliggaren. Besökare registrerar själva sin närvaro och checkar enkelt in/ut med en QR-kod på mobilen.

Automatisk besökshantering

Besökare får i förväg en inbjudan till mötet via e-post med datum och plats samt en QR-kod. QR-koden visas upp för en besökskiosk vid entrén. Samtidigt meddelas mottagaren per SMS/e-mail att besökaren har anlänt. Besöksbrickan printas automatiskt och mötet kan börja. 

Receptionsklient

Personal i receptionen har en överskådlig vy om vilka som befinner sig i huset och checkar enkelt in/ut besökare i CavVisits tydliga gränssnitt. I CavVisit registrerar du grupper av besökare lika fort och smidigt som enstaka besökare. Importera förifyllda besökarlistor i Excel-format. Med en enda knapptryckning skriver du ut och mailar aktuell evakueringslista.

Tillgängligt  

Förboka besökare i CavVisits webbportal. Webbportalen fungerar i valfri webbläsare och är tillgänglig via dator, smartphone och surfplatta. 

Besökskiosk

Låt besökaren själv registrera sitt besök i en besökskiosk. Besökaren skriver in sitt namn, vem han/hon ska besöka och får automatiskt en besöksbricka utskriven. En vanlig laptop eller stationär dator kan utrustas med QR-kodsläsare och besökskortskrivare och användas som besökskiosk.

Statistik och rapporter

Alla besökare loggas elektroniskt i en central SQL-databas vilket gör det enkelt att få ut skräddarsydda rapporter och statistik för hela Ert företags besökshistorik. Samma data går att exportera till en Excel-fil.

Läs mer om CavVisit på www.cavvisit.se.

Mötesinbjudan med QR-kod

Besökare får i förväg en inbjudan till mötet via e-post med datum och plats samt en QR-kod.

Checka in i besökskiosk

Vid ankomst checkar besökare in i en besökskiosk vid entrén. Besöksbricka skrivs automatiskt ut. 

Avisering till besöksmottagare

Besöksmottagaren meddelas via SMS/e-post att besökaren har anlänt.

Mötet kan börja

Besöksmottagaren möter upp i entrén och mötet kan börja.

Intresseanmälan - CavVisit besökssystem

Företag: *
Namn: *
Telefon: *
E-post: *
Jag önskar demonstration:
Meddelande: