CLC kortportal -
Beställ ID-kort online
  

Begär offert  Logga in

Beställ ID-kort online

CLC är en webbaserad kortportal där du kan beställa alla typer av plastkort med tryck, online.

Enkelt att beställa

Med CLC är det mycket enkelt att beställa ID-kort med namn, fotografi och andra uppgifter som behövs på just era kort. När du använder CLC sparar du in resurser såsom ID-kortskrivare, serviceavtal för utrustning, förbrukningsmaterial, kort eller utrymme för egen produktion. Personalen kan fokusera på mer värdeskapande uppgifter.

Kontroll på hela processen

Följ alla dina kortbeställningar enkelt via portalen och få e-post när leveransstatus för din order ändras. I CLC har du full kontroll över dina kortbeställningar och kan enkelt förnya och beställa fler.

Alla kort - Alla tekniker

I CLC kan du beställa alla typer av kort, med RFID-teknik och utan. När du börjar använda CLC väljer du de kort som passar dina behov.

Användarrättigheter

Med hjälp av det inbyggda rättighetsverktyget bestämmer du vem/vilka i din verksamhet som ska få beställa kort. Du har full kontroll över alla kortbeställningar som sker i din verksamhet. Alla beställningar som läggs av anställda kan behöva godkännas av en behörig administratör, om så önskas, innan de skickas för tryck.

Prisvärt

När vi lägger upp ditt företag i CLC-portalen debiteras en startavgift som är en engångskostnad. Vi hjälper dig med kortdesign, vilka fält som ska finnas på korten samt lämplig teknik för att fungera i ert passersystem. Därefter tillkommer endast pris/kort och frakt.

Skriv in data

Logga in i CLC’s webbaserade kortportal och bestäm vad som ska stå på ID-korten. Här laddar du även upp ev. foto.

Välj korttyp och tillbehör

 Välj korttyp med din design (t.ex. passerkort, certifikat) och tillbehör (korthållare, plastficka, nyckelband etc) och klicka på beställ.

Leverans

Leverans idag eller om 5 dagar? Du väljer hur snabbt du vill ha dina kort levererade.

ID-kort klara att använda

ID-kort levereras till dig klara att använda i eventuellt passersystem.

Intresseanmälan - CLC kortportal

Företag: *
Namn: *
Telefon: *
E-post: *
Jag önskar demonstration:
Meddelande: