NCC väljer PartnerSec

NCC väljer besökssystemet CavVisit
NCC standardiserar på besökssystemet CavVisit. Med det automatiska besökssystemet CavVisit kommer NCC får en helikopter-vy över alla besökare i sina kontorsfastigheter samt ge lokala användare full kontroll över sina egna besökare.

Share This Post

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

PartnerSec levererar besökssystemet CavVisit® med QR-nycklar™ till NCC:s nya huvudkontor

NCC bygger sitt nya huvudkontor i Järva Krog och har valt att använda besökssystemet CavVisit® med QR-nycklar™ i kombination med CampTrac APV® för att automatiskt hantera sina besökare.

Det moderna och innovativa besökssystemet kommer automatisera hanteringen av besökare samtidigt som besökarna guidas genom säkerhetsrutiner och ges enkel tillgång till konferensrum. Med den inbyggda MS Outlook-integrationen fångas automatiskt alla inbjudningar till besökare upp och slussas till rätt person vid rätt tillfälle.

Erik Karlsson, Projektledare NCC:s nya huvudkontor:

”Vårt nya huvudkontor blir en modern byggnad där vi vill att våra kunder och gäster ska finna inspiration i vår miljö och i mötena med oss. Vi ställer också höga krav på ett smart och automatiskt besökssystem för besökare som kommer till vårt kontor varje dag och har haft isamtal med PartnerSec om hur besöksprocessen kan göras smidig och effektiv. Tillsammans har vi arbetat fram en besökslösning som passar oss.

Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business, PartnerSec:

”NCC är ett av Europas ledande byggföretag med verksamhet i flera länder och många inresande besökare varje dag. De ställer höga krav på både oss som leverantör och våra produkter, vilket återspeglats tydligt i upphandlingen av besökssystem.
Tillsammans med teamet från NCC har vi skräddarsytt en besökslösning som automatiserar besökshanteringen till 100%. Tack vare den nya MS Outlook integrationen så ”fångar” vi upp alla möten automatiskt och besökarna guidas via en automatisk process. Vi är stolta över att få leverera en innovationslösning till NCC och för deras förtroende i oss.”

För ytterligare information, kontakta: Carl-Hugo Bellmark, DOB, PartnerSec, 070-7872620, e-post: carl-hugo.bellmark@partnersec.se

Läs fler nyheter

besökssystem självregistering

PartnerSec vinner unik upphandling

Halmstads kommun har genomfört en upphandling på ett gemensamt cloudbaserat besökssystem för hela kommunen. Cecilia Bladh, Utvecklingsledare Halmstad kommun; ”I denna upphandling har vi haft en

Skicka nycklar via SMS

PartnerSec lanserar SMS-nycklar®

Cloudbaserat passersystem som skickar nycklar via SMS SMS-nycklar® är supersmarta och superlätta för alla som vill ge någon tillfällig access till ett eller flera objekt.

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med ett offertförslag.