Träffa oss på SECTECH Stockholmsmässan | 19-20 nov 2019 | vid montrarna: 05:59 & 05:70

LEDIGA JOBB

Systemutvecklare

CampTrac - APV-system

PARTNERSEC

PartnerSec är ett expansivt och innovativt företag med marknadsledande produkter. Vi är experter inom områderna Access-system, Betalsystem och Besökshanteringssystem. Vi är ett famlijärt gäng som gillar att ha roligt när vi arbetar.

PartnerSec's vision är "The Worlds Best First Impression" och våra värdeord är Simplicity - Automation - Safety. Detta genomströmmar allt vi jobbar med.

Nu söker vi förstärkning inom systemutveckling inför en kommande utlandsexpansion.

ARBETSUPPGIFTER

Rollen består i att vidareutveckla, förbättra och förvalta det cloud-baserade systemet CampTrac. CampTrac är ett äkta cloud-baserat system för access, betalning och besökshantering med mjukvara och hårdvara av högsta klass.CampTrac systemet används av företag och organisationer över hela världen så vi värdesätter ideer och förslag som bidrar till smartare funktioner och ökande internationalisering.

Tillsammans med dina kollegor på PartnerSec ska du skapa nya funktioner, integrationer, stödprogram samt förfina de befintliga funktionerna i CampTrac och dess RESTFul API.

UTBILDNING/ERFARENHET

Vi behöver att du kan .Net/C#, UX Design och MS SQL. Utöver detta ser vi det som en stark fördel om du har kunskap av och erfarenhet inom: XML, WCF/REST, MVC.

Vi vill att du talar och förstår svenska och engelska. Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba tillsammans. För att trivas hos oss är du förmodligen lyhörd, starkt engagerad i ditt arbete och strävar ständigt efter att skriva ännu bättre kod.

Oroa dig inte om du inte har tidigare erfarenhet av vår specifika bransch eller liknande produkter. Det kan vi och vi lära upp dig. Grunden till allt är helt enkelt att du älskar att koda.

ERBJUDANDE

Vi erbjuder bra lön, generöst friskvårdsbidrag, 6 veckors betald semester samt utbildningar enligt överenskommelse. Varje år åker vi utomlands i minst 4 dagar där vi håller internkonferens och har roligt tillsammans.

Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Plats: Täby, Stockholm.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.
Bifoga ditt CV och Personliga Brev till Jenny Spencer, VD.
kontaktuppgifter: jenny.spencer@partnersec.se | 08-630 53 11

Vi behandlar ansökningar löpande, så varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!