Huddinge kommun väljer besökssystem från PartnerSec

Besökssystemet CavVisit

Share This Post

Huddinge kommun väljer besökssystem från PartnerSec

PartnerSec vinner upphandling av besökssystem till hela Huddinge kommun. Upphandlingen avsåg ett cloudbaserat besökssystem med kommunlicens med obegränsat antal platser och användare. PartnerSec levererar det cloud-baserade besökssystemet CavVisit.

Besökssystemet kommer att hantera besökande kommuninnevånare och egna anställda. PartnerSec levererar det cloud-baserade besökssystemet CavVisit.

Huddinge kommun har drygt 110 000 invånare och är Stockholms läns nästa största kommun. Huddinge präglas av stark utveckling och erbjuder närhet till storstadens puls och vidsträckta naturområdens lugn. Visionen är att bli en av de tre mest populära kommunerna i Stockholms län att bo, besöka och verka i. Kommunen är den näst största arbetsgivaren i Huddinge med cirka 6 500 anställda och består av sex förvaltningar.

Huddinge kommun arbetar aktivt för en hållbar samhällsutveckling. Det innebär bland annat att kommunen ställer hållbarhetskrav i upphandlingar när det är relevant. Kommunens affärer ska bidra till att uppnå kommunens hållbarhetsmål och ambitioner. Med hållbar utveckling menas miljö-, sociala och ekonomiska hänsynstaganden.

Huddinge kommun kommer att använda den cloud-baserade PartnerSec APV plattformen för att hantera 1.000-tals besökare varje månad.

Besökare hanteras automatiskt

Systemet kommer att, automatiskt, sköta besökshanteringsprocessen redan innan besökarna anländer till Uni3. Väl på plats ska besökarna bemötas på ett välkomnande och professionellt sätt samtidigt som de slussas på ett säkert sätt, till sina besöksmottagare.

Pernilla Lind Pihl, upphandlare Huddinge kommun, ”-Effektmålet är att säkerställa ett modernt, funktionellt och kostnadseffektivt besökssystem som på ett enkelt sätt stödjer processen för både externa och interna besökare till Huddinges verksamheter.”

Kiki Bellmark, Försäljningschef PartnerSec, ”-Vi är extra stolta att ha blivit utvalda att leverera CavVisit besökssystem till Huddinge kommun och att hjälpa dem i sin resa till att bli en av tre mest populära kommunerna i Stockholms län. Att vinna ännu en upphandling med höga krav på flexibilitet, funktion samt IT- och datasäkerhet är ett bevis på att våra satsningar mot molnbaserade lösningar är i linje med marknadens efterfrågan.

Mer om det automatiska besökssystemet CavVisit här: Besökssystem

För ytterligare information, kontakta: Kiki Bellmark, 073-959 88 25 e-post: kiki.bellmark@partnersec.se

Läs fler nyheter

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med ett offertförslag.