Nyheter

Totalt 26 poster
Sida 1 av 6
1 2 3 4 5 6
2020-03-09 11:31

 

Waterfront Building i centrala Stockholm tar bort RFID-kort till förmån för molnbaserade virtuella nycklar från PartnerSec. Hittills har fastighetsförvaltarna utfärdat passerkort till besökare och hyresgäster men byter nu till virtuella nycklar i form av molnbaserad QR-Key® och Mobile-Key ™ som ingår i CampTrac APV och CavVisit.

Med de molnbaserade systemen CampTrac APV (Access control, Payment, Visitor) och CavVisit (Automatisk Besökshantering) automatiserar huset besökarhantering och skickar virtuella nycklar till användarnas mobiltelefoner istället för att använda RFID-kort.
Fokus för lösningen är att skapa ett modernt och snyggt första intryck samt att kunna hantera fler besökare med befintliga fastighetsresurser och bli av med gamla RFID-kort.
Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business - PartnerSec
”Waterfront Building ägs av en av världens största fastighetsägare, MEAG från Tyskland. MEAG hade en mycket tydlig vision om hur de ville vidareutveckla Waterfront Building för sina hyresgäster och besökare. Huset ska vara en förebild i utseende och design och samtidigt ge besökarna och hyresgästerna en välkomnande känsla.
En av huvudpunkterna var att bli av med hantering av RFID-kortet och automatisera besökshanteringen. Tack vare ett djupgående samarbete mellan MEAG, fastighetsadministrationsteamet från NewSec och PartnerSec, har vi skapat en långsiktig lösning där vi automatiserar hanteringen av besökare samt utfärdar virtuella nycklar så att de omoderna RFID-korten kan sluta användas.
Resultatet av vårt samarbete är att vi levererar det allra senaste inom molnbaserad åtkomstteknik och automatisk besökarhantering till Waterfront, en så kallad state-of-the-art lösning.
Vi är stolta över att MEAG och NewSec valt denna lösning och ser fram emot ett långsiktigt samarbete. ”
Om MEAG
MEAG förvaltar tillgångarna till München Re och ERGO. MEAG har representationer i Europa, Asien och Nordamerika och erbjuder också sitt omfattande kunnande till institutionella och privata kunder utanför företagskoncernen. MEAG förvaltar för närvarande tillgångar till ett värde av 297 miljarder euro, varav mer än 15 miljarder fastigheter.
Mer om MEAG: https://www.meag.com/index_en.html

Om NewSec
Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 000 medarbetare på sju marknader. Newsec har cirka 60 miljarder euro förvaltade och tecknar årligen hyresavtal på cirka 1 000 000 kvadratmeter, hanterar transaktioner på cirka 5 miljarder euro och gör fastighetsvärderingar av underliggande fastigheter värda 175 miljarder euro.
Mer om NewSec: https://www.newsec.se/


Om PartnerSec AB
PartnerSec utvecklar och säljer molnbaserade APV-system (Access control, Payment, Visitor), dvs passersystem, betalsystem och automatiska besökshanteringssystem. Vi är ett innovativt tillväxtföretag med en person med mångkulturell bakgrund. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet från både IT och säkerhetsbranschen.
PartnerSec – The World’s Best First Impression®. www.partnersec.se
Läs mer om CampTrac APV-systemet: www.camptrac.com
Läs mer om det automatiska besökshanteringssystemet CavVisit: www.cavvisit.se


För mer information, vänligen kontakta,: Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business, +46707872620 e-post: chb@partnersec.se

2020-02-28 09:32
Det helt nya CavVisit 1.3 är gjord för moderna företag och organisationer i en internationell miljö som vill ge sina besökare ett enastående första intryck och skapa ett sömlöst flöde av inbjudan och hantering av besökare.
2019-12-19 11:34
With the new card lending kiosk, employees can safely, with two-factor authentication, issue their own temporary access cards if they forgot or dropped their regular access card while deactivating their regular access card to prevent unauthorized use. If they find their usual access card, they can reactivate the access card themselves in the same kiosk.
2019-08-21 08:00
NCC bygger sitt nya huvudkontor i Järva Krog och har valt att använda besökssystemet CavVisit® med QR-nycklar™ i kombination med CampTrac APV® för att automatiskt hantera sina besökare.
2019-05-29 09:21
Sveriges nya obemannade butikskedja Lifvs väljer CampTrac APV* från PartnerSec.
Totalt 26 poster
Sida 1 av 6
1 2 3 4 5 6

Kalender

Nyheter

2017-05-18
PartnerSec

PartnerSec ingår ett samarbete med NXP B.V. och blir registrerad partner för MIFARE Classic®, MIFARE Plus®, MIFARE DESFire®, MIFARE Utralight® m fl. MIFARE® erbjuder hög standard vad gäller säkerhet/kryptering och är en av de snabbast växande RFID-teknikerna i världen.

0 kommentar(er)
2013-10-21
PartnerSec
PartnerSec ställer ut på Sectech-mässan på Rica Hotell i Älvsjö. Träffa oss där! :-)
0 kommentar(er)
2012-12-03
PartnerSec lanserar idag sin webshop med ett omfattande produktutbud av ID-kortslösningar, passersystemtillbehör, besökssystem, PKI produkter och hotellås.
2012-12-03
PartnerSec lanserar idag sin webshop med ett omfattande produktutbud av ID-kortslösningar, passersystemtillbehör, besökssystem, PKI produkter och hotellås.