Nyheter

Totalt 28 poster
Sida 1 av 6
1 2 3 4 5 6
2020-11-04 15:45

Halmstads kommun with cloudbased visitor management by PartnerSec

 

Halmstads kommun har genomfört en upphandling på ett gemensamt cloudbaserat besökssystem för hela kommunen

Cecilia Bladh, Utvecklingsledare Halmstad kommun; ”I denna upphandling har vi haft en projektgrupp med representanter från flertalet av kommunens förvaltningar & bolag. Tillsammans tog vi fram en besökshanteringsprocess för hela kommunen som vi sedan utgick från när vi satte våra krav. Detta gjorde att det blev en unik sammanställning med krav som ska täcka många behov. PartnerSec kunde påvisa den bästa cloudbaserade systemlösningen baserat på vår kravställning samt bästa pris och vann därmed upphandlingen.”


Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business - PartnerSec; “Att vi vann Halmstads upphandling av ett kommungemensamt besökssystem är ett genombrott för oss. Kraven de ställde på säkerhet, tillgänglighet och funktionalitet är några av de tuffaste vi upplevt och att vi vann affären i tuff konkurrens påvisar att vi nu är tekniskt ledande på nordiska marknaden inom cloudbaserade besökssystem.

För PartnerSec betyder affären med Halmstads kommun att våra investeringar i state-of-the-art cloudteknik lönar sig och att våra kunder ser stora värden i säkra, cloudbaserade, lösningar. Vi är stolta över att få Halmstads kommuns förtroende att leverera denna lösning och ser framåt ett långsiktigt samarbete.”


Halmstads kommun kommer att använda det cloud-baserade besökssystemet CavVisit som är en del i PartnerSec APV platform (Access, Payment, Visitor).

Halmstads kommun har en så kallad kommunlicens av CavVisit vilket betyder att de får använda systemet fritt till kommunens samtliga enheter.

Mer om det cloud-baserade CampTrac APV-systemet: www.partnersec.com

Mer om det cloud-baserade automatiska besökssystemet CavVisit: www.cavvisit.se

För ytterligare information, kontakta: Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business, +46707872620 e-post: chb@partnersec.se
Om PartnerSec AB;

 

2020-05-13 09:46

Urban escape lobby with SMS-Keys by PartnerSec

 

SMS-nycklar® är supersmarta och superlätta för alla som vill ge någon tillfällig access till ett eller flera objekt. SMS-nycklar är virtuella nycklar som skickas som ett SMS till en person som kan använda dem för att öppna en dörr, garagedörr, grind, bom eller annat objekt.

SMS-nycklar® är extra väl lämpade att använda under COVID-19 pandemin då den helt eliminerar personlig interaktion till skillnad från passerkort eller fysiska nycklar.
SMS-nycklarna® kan förlängas, återkallas och på annat sätt ändras när som helst. Varje gång en SMS-nyckel används loggas det i CampTrac APV-systemet i realtid.
SMS-nycklarna® är det senaste tillägget till det molnbaserade CampTrac APV-systemet (Access, Payment, Visitor).

SMS-nycklar® för logistikbranschen
En administratör kan skicka en SMS-nyckel till en lastbilschaufför och när föraren anländer för att ladda eller lossa så låser föraren upp grinden med SMS-nyckeln från sin mobiltelefon. Och tack vare CampTrac RESTful API kan Logistik & Färdplaneringssystem integreras i CampTrac för att automatiskt utfärda SMS-nycklar.

SMS-nycklar® för Facility Management-industrin
En fastighetsansvarig person kan utfärda en tidsbegränsad SMS-nyckel® från det webbaserade CampTrac-systemet till en entreprenör som kommer att utföra arbete på en anläggning. SMS-nyckeln kan förlängas eller återkallas när som helst. Detta innebär att all tillgång till alla faciliteter kommer att hanteras centralt och via SMS istället för passerkort, fysiska nycklar eller APP. Och med CampTrac RESTful API kan Facility Management-systemet integreras automatiskt för att utfärda SMS-nycklar®.

SMS-tangenter® för hemsjukvård
SMS-nycklar® kan utfärdas till en vårdgivare som gör hembesök. Det betyder att inga fysiska nycklar eller RFID-kort behöver distribueras.

SMS-nycklar® för telekombranschen
SMS-nycklar® kan användas för att ge tillfällig tillgång till 4G / 5G servicebyggnader till entreprenörer. SMS-nycklarna® är så snabba att entreprenören kan stå framför servicebyggnaden, ringa en administratör och be om en SMS-nyckel och några sekunder senare har entreprenören nyckeln, var som helst i världen.

Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business - PartnerSec
”SMS-nyckel kommer för alltid att färändra hur tillfälliga nycklar utfärdas och hanteras. Utan behov av personlig interaktion och direkt utfärdande av nycklar kommer de bli en permanent ersättning av fysiska nycklar och RFID-kort för temporär access till byggnader.

2020-03-09 11:31
Med de molnbaserade systemen CampTrac APV (Access control, Payment, Visitor) och CavVisit (Automatisk Besökshantering) automatiserar huset besökarhantering och skickar virtuella nycklar till användarnas mobiltelefoner istället för att använda RFID-kort.
2020-02-28 09:32
Det helt nya CavVisit 1.3 är gjord för moderna företag och organisationer i en internationell miljö som vill ge sina besökare ett enastående första intryck och skapa ett sömlöst flöde av inbjudan och hantering av besökare.
2019-12-19 11:34
With the new card lending kiosk, employees can safely, with two-factor authentication, issue their own temporary access cards if they forgot or dropped their regular access card while deactivating their regular access card to prevent unauthorized use. If they find their usual access card, they can reactivate the access card themselves in the same kiosk.
Totalt 28 poster
Sida 1 av 6
1 2 3 4 5 6