2013-10-16 17:31
PartnerSec

PartnerSec lanserar idag Långdistansläsaren PartnerSec X84 som är specialanpassad för nordiska utomhusförhållanden. Långdistansläsaren PartnerSec X84 är designad för att användas för utomhusapplikationer såsom öppning av garage, bommar, portar och säkerhetsgrindar.

Långdistansläsaren x84

 

 

X84 är en komplett långdistansläsare med TRAFIKLJUS bestående av 3st tydliga LED lampor som syns på långa avstånd och i dåligt väder. Grön lampa indikerar KÖR, Gullampa indikerar AVVAKTA och Röd lampa indikerar STOP.

Långdistansläsaren PartnerSec X84 är IP66 klassad och klarar ner till 40 minusgrader. Läsavståndet är upp till 12 meter med passiva RFID-kort.

Långdistansläsaren PartnerSec X84 fungerar både fristående och sammankopplat med valfritt passersystem. PartnerSec X84 är byggd med snabbkopplingar för enkelt montage. Den fristående modellen av X84 driftsätts snabbt vilket underlätter vid installation. X84 kommer komplett med inbyggd batteribackup som aktiveras vid strömbortfall.

Som tillbehör kan X84 utrustas med fjärrkontroll för öppning på 300meters avstånd vid fri sikt och SMS-modem för öppning från mobiltelefon.

 

 

Carl-Hugo Bellmark, Försäljningschef PartnerSec

”X84 är den tuffaste och mest ruggade långdistansläsaren för passage lösningar utomhus som finns på marknaden. När vi utvecklade X84 så fokuserade vi på att den skulle ge bästa funktion i de förhållanden som råder i Norden och vara enkelt att driftsätta. Den är perfekt för hamnar, garage, bomstyrning och öppning av grindar, året runt. Helt enkelt applikationer där förarna inte ska behöva rulla ner rutan eller gå ur fordonet för att visa ett kort eller ange en kod för att komma in.

Vi utformade långdistansläsaren PartnerSec X84 så den ska driftsättas snabbt och lätt. X84 kommer i ett komplett paket med kortläsare, RFID kort och programvara.

Vi ser att X84 fyller ett hål i marknaden då befintliga typer av långdistansläsare sällan är anpassade för de förhållanden vi har i Norden.

Långdistansläsaren X84 finns att testa och beskåda i våra monter 05:89 på Sectech mässan 22-23 oktober på Rica Hotell, Stockholmsmässan.”

Mer information om Långdistansläsaren PartnerSec X84 hittar du här: http://www.partnersec.se/l%C3%A5ngdistansl%C3%A4sare.html

För ytterligare information, kontakta: Carl-Hugo Bellmark, Försäljningschef, PartnerSec AB, 08-630 53 21, e-post: carl-hugo.bellmark@partnersec.se

Om PartnerSec AB: PartnerSec - Produkter och Tjänster för fysisk & logisk säkerhet

PartnerSec är experter på produkter och lösningar för fysisk och logisk säkerhet. Vi distribuerar kvalitativa säkerhetsprodukter till återförsäljarnätverk och utvecklar säkerhetslösningar. www.partnersec.se

It's great that you are getting ideas from this piece of writing as well as from our argument made at this time.
2020-02-13 22:04:01
Here is my web-site cialis