2019-05-29 09:21

Lifvs exteriör med CampTrac Läsare

 

 

Det cloud baserade CampTrac APV* systemet möjliggör för Lifvs kunder att kunna öppna dörren till Lifvs butiker via Lifvs appen. Lifvs appen känner automatiskt av vilken butik som är närmast kunden och visar då en ”Öppna dörren” knapp som kunden trycker på för att öppna dörren till butiken för att kunna handla.

Lifvs utvecklare har använt CampTrac RESTFul API för att integrera CampTrac’s intelligenta access funktioner.


Bea Garcia, VD Lifvs:

” Lifvs vision är att erbjuda obemannad närhandel, dygnet runt. Att kunna ge enkel och trygg tillgång till butiken är en avgörande faktor för vår framgång. Vi letade tidigt efter en strategisk partner inom säkerhet som hade ett cloud baserat access system med ett intelligent och säkert API som vi snabbt kunde bygga in i vår APP. Vi valde PartnerSec för att deras vision och strategi stämmer överens med våra värderingar och strategiska mål samt att CampTrac APV var en perfekt match för våra tekniska behov.

Intressent för våra butiker har överväldigat oss och vi ser fram emot en snabb expansion tillsammans med våra partners.”


Daniel Rumack, Senior Account Manager PartnerSec:

”Bea och hennes team hade från början en tydlig bild av hur deras lösning skulle fungera och hur deras kunder skulle uppfatta dem. Tack vare deras tydliga vision och vårt CampTrac APV* system kunde vi hjälpa dem att översätta det till en ny typ av teknisk lösning som vi inte tidigare sett på marknaden. Resultatet blev en supersmidig lösningen för Lifvs kunder som handlar i butikerna.
PartnerSec’s vision är ”The Worlds Best First Impression to the Most Important People in the World” och där matchar Lifvs och PartnerSec varandra perfekt. Vi är stolta över att kunna hjälpa Lifvs att ge deras kunder världens bästa första intryck till deras butiker.
Vi tackar Lifvs för förtroendet över att få leverera en innovationslösning till Lifvs Skandinavia och deras kunder.”


*APV – Access, Payment, Visitor

Mer om CampTrac: www.camptrac.com
För ytterligare information, kontakta kundansvarig: Daniel Rumack, Senior Account Manager, 073-6404035, e-post: daniel.rumack@partnersec.se


Om Lifvs
Lifvs driver små, obemannade, närbutiker främst fokuserade på samhällen där man idag har långt till närmaste butik. Idén är att, på liten yta, erbjuda ett fullsortiment, dvs. något inom alla kategorier. Lifvs kommer att etablera minst 300 butiker i Sverige.
Butikerna är öppna dygnet runt och är helt obemannade – kunden laddar ned Lifvs app, registrerar sig och öppnar dörren med appen. När kunden har plockat varor så betalar de genom självscanning med appen.
www.lifvs.com


Om PartnerSec AB
PartnerSec’s Vision: The World Best First Impression to the Most Important People in the World.
Våra värdeord: Simplicity – Safety - Automation.
Våra produkter: Vi tillverkar och säljer APV system (Access, Payment, Visitor).
www.partnersec.se