Kone certifierar PartnerSec’s automatiska besökssystem

kone qrkod besökssystem partnersec

Share This Post

Kone certiferar PartnerSec’s automatiska besökssystem

Besökssystemet CavVisit från PartnerSec är det första svenska besökssystemet certifierats av Kone för att automatiskt guida besökare till rätt våning med hjälp av intelligenta QR-koder integrerade i Kones senaste destinationsplattform.

QR-koder skickar besökare till rätt våning

Besökare får QR-koder från besökssystemet CavVisit som sedan, automatiskt, guidar besökaren till rätt våning med hissen som är effektivast att använda. CavVisit’s nya självservicekiosk automatiserar hela besökshantering tillsammans med Kones plattform. Tack vare Kones nya destinationsplattform i kombination med besökssystemet CavVisit kan befintliga hissars effektivitet öka så mycket att fastighetsägaren inte behöver investera i fler hissar för att få högre kapacitet. Med besökssystemets nya integration till Kones senaste destinationsplattform automatiseras entrésäkerheten för både anställa och besökare.

Rätt personer på rätt plats

Med besökssystemet CavVisit’s unika multisite struktur med inbyggd våningsplanshantering garanteras det att besökaren endast kan åka till den våning där besöksmottagaren befinner sig. QR-koden från CavVisit fungerar som ett intelligent passerkort och skickar besökaren direkt till rätt våningsplan.

Mer om det automatiska besökssystemet här: Besökssystem

Certifierad lösning

Integrationen mellan besökssystemet CavVisit och Kones senaste destinationsplattform är certifierad av Kone. Integrationen är en modul i besökssystem CavVisit och som ingår i PartnerSec’s APV plattform (Access, Payment, Visitor).

Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business – PartnerSec; “Kone är en nordisk tillverkare med internationell närvaro som är marknadsledare inom hissar och intelligenta destinationsplattformar tack vare djupt tekniskt kunnande och entreprenörskap. Därför passar de vår cloudbaserade APV plattform perfekt. Vår unika APV plattform (Access, Payment, Visitor) vänder sig till företag, myndigheter och organisationer som vill automatisera passersystem och besökshantering med hjälp av intelligenta integrationer som automatisera tidigare manuella processer. Vår vision är ”The World’s Best First Impression™” för att vi vill att besökare och anställda så uppleva våra kunder som moderna, medvetna och innovativa. Med integrationen till Kone’s senaste destinationsplattform tar vi ett steg närmare vår vision.

För ytterligare information, kontakta: Carl-Hugo Bellmark, +46707872620 epost: carl-hugo.bellmark@partnersec.se

Läs fler nyheter

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med ett offertförslag.