PartnerSec vinner unik upphandling

besökssystem självregistering

Share This Post

Halmstads kommun har genomfört en upphandling på ett gemensamt cloudbaserat besökssystem för hela kommunen.

Cecilia Bladh, Utvecklingsledare Halmstad kommun; ”I denna upphandling har vi haft en projektgrupp med representanter från flertalet av kommunens förvaltningar & bolag. Tillsammans tog vi fram en besökshanteringsprocess för hela kommunen som vi sedan utgick från när vi satte våra krav. Detta gjorde att det blev en unik sammanställning med krav som ska täcka många behov. PartnerSec kunde påvisa den bästa cloudbaserade systemlösningen baserat på vår kravställning samt bästa pris och vann därmed upphandlingen.”

Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business – PartnerSec; “Att vi vann Halmstads upphandling av ett kommungemensamt besökssystem är ett genombrott för oss. Kraven de ställde på säkerhet, tillgänglighet och funktionalitet är några av de tuffaste vi upplevt och att vi vann affären i tuff konkurrens påvisar att vi nu är tekniskt ledande på nordiska marknaden inom cloudbaserade besökssystem.

För PartnerSec betyder affären med Halmstads kommun att våra investeringar i state-of-the-art cloudteknik lönar sig och att våra kunder ser stora värden i säkra, cloudbaserade, lösningar. Vi är stolta över att få Halmstads kommuns förtroende att leverera denna lösning och ser framåt ett långsiktigt samarbete.”

Cloudbaserat besökssystem

Halmstads kommun kommer att använda det cloud-baserade besökssystemet CavVisit som är en del i PartnerSec APV platform (Access, Payment, Visitor).

Halmstads kommun har en så kallad kommunlicens av CavVisit vilket betyder att de får använda systemet fritt till kommunens samtliga enheter.

För ytterligare information, kontakta: Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business, +46707872620 e-post: chb@partnersec.se

Läs fler nyheter

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med ett offertförslag.