PartnerSec lanserar passersystem med gratis passerkort och taggar

passersyste med gratis passerkort

Share This Post

PartnerSec lanserar cloudbaserat passersystem med gratis passerkort & taggar för skolor, SMB och organisationer.

Aldrig tidigare har passersystem varit viktigare i den offentliga och privata sektorn. Vi ser att efterfrågan på passersystem har ökat i takten med ökad brottslighet. Flera typer av brottslighet kan undvikas med effektiva säkerhetsrutiner och modern passerkontroll.

Vi på PartnerSec vill därför, snabbt, hjälpa skolor, offentliga verksamheter och små och medelstora företag att få tillgång till en modern, säker och kostnadseffektiv passerlösning som fungerar för alla.

De flesta verksamhets- och säkerhetsansvariga är överens om att de behöver passersystem men tycker att det är svårt att få ett snabbt och enkelt svar på vad det kostar. Som svar på denna fråga har vi tagit fram en beräkningstjänst där man enkelt kan räkna ut pris på både hårdvara och cloudtjänst för passersystem.

Beräkningstjänsten finns här: https://www.partnersec.se/rakna-pris-passersystem/

Passerkort, taggar och APP ingår

En stor extra kostnad som ofta tillkommer är passerkort och taggar till passersystemet. Vi har därför valt att ta ett nytt grepp och inkluderar passerkort och taggar till samtliga användare av passersystemet. Varje år förnyas passerkorten/taggarna till de som önskar som en del av tjänsten. Tidigare var passerkort och taggar tillbehör som man köpte utöver själva passersystemet. Vill du inte använda passerkort eller taggar kan du med fördel använda vår APP som fungerar både i iPhone och Android.

Ellås, kortläsare, strömförsörjning m.m ingår

Förutom att vi inkluderar passerkort och taggar så skickar vi med hela dörrmiljön i en färdig låda, en så kallad ”Ready-To-Go” box. Där ingår kortläsare, ellås, undercentral, transformator, öppnaknapp och mycket mer. Här kan du läsa om RTG lådorna: https://www.partnersec.se/hardvara-till-passersystem/

Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business; “-Passersystem har blivit så kallat “commodity”. Det betyder att passersystem är ett grundläggande säkerhetssystem som alla verksamheter behöver. Säkerhet, spårbarhet och säker tillgång har aldrig varit viktigare än vad det är idag. Tidigare kunde en verksamhet välja att använda nycklar till sina dörrar, men omvärlden har förändrats snabbare än någon av oss kunnat förutse och därför kan man som verksamhetsansvarig inte längre blunda för behovet av passersystem och andra säkerhetssystem. Med vårt nya koncept ser vi fram emot att kunna hjälpa många nya kunder till ett modernt, smidigt och automatiskt skalskydd.”

Lär mer om det cloudbaserade passersystemet CampTrac här: https://www.partnersec.se/passersystem

För ytterligare information, kontakta: Carl-Hugo Bellmark, +46707872620 epost: carl-hugo.bellmark@partnersec.se

Läs fler nyheter

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med ett offertförslag.