Räddningstjänsten Storgöteborg väljer besökssystem från PartnerSec

Besökssystemet CavVisit

Share This Post

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

PartnerSec levererar besökssystem till Räddningtjänsten Storgöteborg.

PartnerSec vann Räddningstjänsten Storgöteborgs upphandling av besökssystem. Avtalet är på 4 år och avser hantering av 1.000-tals besökare varje år.

Räddningstjänsten Storgöteborg (RSG) är ett kommunalförbund med sex medlemskommuner: Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Härryda, Partille och Lerum, sammanlagt 840 000 invånare. I dessa kommuner svarar RSG för räddningstjänst och förebyggande brandskydd.

Besökssystemet CavVisit kommer att hantera besökare i miljö med krav på hög säkerhet och tillgänglighet.

Kiki Bellmark, Försäljningschef – PartnerSec; “Vi är stolta över att få leverera det automatiska besökssystemet CavVisit till en mycket viktig samhälls-pelare som har ansvar för räddningstjänst och brandskydd för en av Sverige största områden. Det var en tuff upphandling med tydliga krav och vi kämpade hårt och vann. Nu ser vi fram emot ett långt partnerskap inom besökshantering”.

Automatiskt besökssystem

Mer om Räddningstjänsten Storgöteborg: https://www.rsgbg.se/

Mer om det cloud-baserade automatiska besökssystemet CavVisit: https://www.partnersec.se/besokssystem/

För ytterligare information, kontakta: Kiki Bellmark, Försäljningschef, +46739598825 e-post: kiki.bellmark@partnersec.se

Läs fler nyheter

Automatiskt Utrymningssystem

Automatiskt utrymningssystem integrerat med passersystem ochbesökssystem PartnerSec lanserar Automatisk Utrymning som en del i sin APV plattform (Access, Payment, Visitor) i kampen mot misstro gentemot

Jag vill ha offert!

Kontakta oss nu så återkommer vi med ett offertförslag.