Nästa generations passersystem

Vårt cloudbaserade passersystem är säkert, enkelt och smidigt att använda oavsett som du har en eller tusen dörrar som du vill styra. Öppna dörrarna med mobiltelefonen, nyckelbricka eller passerkort. Välj det som passar dina behov bäst.

Fyll i vårt formulär så hjälper vi dig med alla dina frågor:

1. Vad?

2. Vem?

3. Ditt meddelande

Passersystem har aldrig varit smidigare

Tack vare att passersystemet är cloudbaserat så kan vi sätta upp hela systemet åt er innan ni kör igång vilket gör att ni får ut det absolut mesta ni kan från passersystemet. Passersystemet sköter sig själv och vi meddelar dig via SMS när det händer något viktigt. Välkommen till marknadens smidigast passersystem.

Nästa generations passersystem

Med smarta kortläsare som gör CampTrac att det blir enkelt för användarna att öppna dörrar på ett säkert sätt via mobiltelefonen eller passerkort.

CampTrac skyddar det som räknas

CampTrac är marknadens första passersystem som är designat som ett IT-system. Det betyder att det är, från grunden, byggt för att vara enkelt, säkert och vara riktigt snabbt.

När du vill vara säker väljer du CampTrac

Att välja CampTrac är att välja en lösning som är modern, flexibel och smart. Tack vare dess unika flexibilitet skräddarsys systemet för att passa just dina behov.

CampTracs funktioner

PartnerSecs passersystem innehåller en rad funktioner som anpassas till varje verksamhets behov.

Webbaserat

Den helt molnbaserade kontrollpanelen är byggd för att hantera passerkort, tilldela mobilnycklar och övervaka aktivitet från var som helst när som helst.

Mobilbaserat

Mobilbaserad passerkontroll river ner gamla strukturer och skapar nya möjligheter. Använd en telefon för att låsa upp dörrar med en enkel knapptryckning.

Modern hårdvara

Besökarna sköter sin ankomst med hjälpa av den automatiska incheckningskiosken – från parkering till att besöksmottagare meddelas om besökarens ankomst. Våra incheckningskiosker skräddarsys för att lyfta verksamhetens grafiska profil.

Integrationer

CampTrac integreras enkelt med applikationer du använder varje dag för att ytterligare automatisera passersystemet. Utforska vårt supermoderna RESTFul API och se hur du kan integrera din applikation med passersystemet CampTrac.